Αν νομίζετε ότι είστε υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, τότε πρέπει να δράσετε άμεσα!
Το πρώτο βήμα είναι να υπολογίστε το Δείκτη Μάζας Σώματος σας.


Αλαφοδήμου Σοφία

Σοφία Αλαφοδήμου

Η Σοφία Αλαφοδήμου σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, με κατεύθυνση σπουδών Ψυχολογία απ όπου αποφοίτησε το 2003.

Έχει εργαστεί ως σύμβουλος εργασίας σε κέντρα εκπαίδευσης και κατάρτισης με βασικό στόχο την κοινωνική και εργασιακή προετοιμασία των ατόμων που απειλούνται με αποκλεισμό από την αγορά εργασίας.

Ακόμη έχει εργαστεί σε διάφορες σχολικές μονάδες της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης ενηλίκων και ανηλίκων ατόμων(ΚΕΚ, ΙΕΚ Δήμου Λαμιέων, Δ/θμια εκπαίδευση) ,καθώς και στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ) με αντικείμενο την προσαρμογή πολυπολιτισμικών ομάδων στην Ελληνική κοινωνία.

Από το 2008 εργάζεται ως υπεύθυνη επικοινωνίας στο ιατρείο χειρουργικής της παχυσαρκίας του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών. Ο ρόλος της συνίσταται στην ορθή λειτουργία του Ιατρείου Χειρουργικής της Παχυσαρκίας του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών καθώς και στην προεγχειρητική προετοιμασία και την μετεγχειρητική παρακολούθηση των βαριατρικών ασθενών.