Αν νομίζετε ότι είστε υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, τότε πρέπει να δράσετε άμεσα!
Το πρώτο βήμα είναι να υπολογίστε το Δείκτη Μάζας Σώματος σας.


Πετρίδου Άννα

Πετρίδου Άννα

Η Άννα Πετρίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, από όπου αποφοίτησε το 2006. Ένα χρόνο αργότερα, έγινε δεκτή σε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με αντικείμενο «Διατροφή του ανθρώπου» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης απ’ όπου και αποφοίτησε το 2007 με βαθμό «Διάκριση».

Από το 2008 αποτελεί μέλος διεπιστημονικής ομάδας στην Α’ Χειρουργική Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου με σκοπό την αντιμετώπιση της νοσογόνου παχυσαρκίας Ο ρόλος της συνίσταται στην προεγχειρητική και μετεγχειρητική διατροφική εκτίμηση, εκπαίδευση και θεραπεία των βαριατρικών ασθενών.

Από το 2008 εργάζεται ως υπεύθυνη διατροφικής υποστήριξης στην εταιρεία Eurodiet Med, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων και της μεθόδου eurodiet, η οποία εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε ένα ευρύ φάσμα ασθενών υπέρβαρων, παχύσαρκων, διαβητικών, με μεταβολικό σύνδρομο και πολλά άλλα ,συνακόλουθα της παχυσαρκίας, νοσήματα.

Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις (poster) και ομιλίες σε Πανελλήνια συνέδρια, ενώ έχει κληθεί ως ομιλήτρια σε ποικίλες εκδηλώσεις, που απευθύνονται είτε στο κοινό είτε σε επιστήμονες υγείας.

Σήμερα είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

email επικοινωνίας: anna_petridoy@yahoo.gr