Αν νομίζετε ότι είστε υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, τότε πρέπει να δράσετε άμεσα!
Το πρώτο βήμα είναι να υπολογίστε το Δείκτη Μάζας Σώματος σας.


Ποιοι είμαστε

Διαμαντής Θεόδωρος

Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών με μετεκπαίδευση στη Γενική, Λαπαροσκοπική, Βαριατρική και Ρομποτική Χειρουργική σε πολλά κέντρα του Εξωτερικού.

Περισσότερα...

Αλεξάνδρου Ανδρέας

Από το 2007 έως σήμερα είναι μέλος του τμήματος βαριατρικής της Α’ Χειρουργικής Κλινικής, υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή κ. Διαμαντή. Οι δραστηριότητές του περιλαμβάνουν το εβδομαδιαίο ιατρείο χειρουργικής της παχυσαρκίας, την εκτέλεση ενδοσκοπήσεων ανωτέρου και κατωτέρου πεπτικού, καθώς και την εκτέλεση των επεμβάσεων για τη θεραπεία της νοσογόνου παχυσαρκίας είτε λαπαροσκοπικά είτε με τη χρήση του χειρουργικού ρομπότ.

Περισσότερα...

Πετρίδου Άννα

Από το 2008 αποτελεί μέλος διεπιστημονικής ομάδας στην Α’ Χειρουργική Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου με σκοπό την αντιμετώπιση της νοσογόνου παχυσαρκίας Ο ρόλος της συνίσταται στην προεγχειρητική και μετεγχειρητική διατροφική εκτίμηση, εκπαίδευση και θεραπεία των βαριατρικών ασθενών.

Περισσότερα...

Αλαφοδήμου Σοφία

Από το 2008 εργάζεται ως υπεύθυνη επικοινωνίας στο ιατρείο χειρουργικής της παχυσαρκίας του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών. Ο ρόλος της συνίσταται στην ορθή λειτουργία του Ιατρείου Χειρουργικής της Παχυσαρκίας του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών καθώς και στην προεγχειρητική προετοιμασία και την μετεγχειρητική παρακολούθηση των βαριατρικών ασθενών.

Περισσότερα...